Urte amaieran, ekitaldi bete agenda ekarriko dugu. Hasteko,
Cava onak eta ez hain onak ezberdintzen ikasiko dugu Jon Khoreanoren
(sommelier eta zine zuzendaria) eskutik, Solokoetxe auzoan. Bilbo
Zaharra euskaltegian, bizitza soziala eta elikadura uztartzen ikasiko
dugu On Ekin Nutrizioa-ko Andrea eta Ainhoarekin. Iker Hernandez
Vitores-ek Intxaur-saltsa prestatzen irakatsiko digu. Biran egiten den
Hambuurgo Platz literatur solasaldian Goizalde Landabasok Krakovia
liburua aurkeztuko digu. San Inazio aldean (Larrako AEK euskaltegian)
Atelier-Lora-ko Maria Agirrek krema hidratantea te haginetako pasta
egiten erakutsiko digu bi egunetan. Abusuko Ibaialdeko liburutegian
zinea euskaraz izango dugu: Erlauntza. Eta urte amaitzeko talo tailer
pare bat izango ditugu Lizardi AEK euskaltegian GOR&ANE-ren eskutik.
#PraktikatuEtaBizi